Het voordeel van één platform voor supply chain oplossingen (Slimstock)

ICT&Logistiek
ICT&Logistiek
11 september 2024
2 min

In een concurrerende wereld van vandaag is de behoefte aan intelligente oplossingen voor het eigen voorraadbeheer nog nooit zo groot geweest. Disrupties in de supply chain volgen zich immers in rap tempo op en het is aan ondernemers om zich hier zo goed mogelijk tegen te wapenen. Om de beste operationele prestaties te bereiken hebben wij ons supply chain platform Slim4 ontwikkeld. Aangedreven door AI & Machine Learning biedt ons platform een compleet pakket voor supply chain optimalisatie dat voor elk voorraadhoudend bedrijf de oplossing is.

Ons bekroonde platform biedt een geïntegreerde oplossing die de aanpak van voorraadbeheer revolutionair verandert. Al meer dan 30 jaar helpen wij ruim 1.500 bedrijven wereldwijd betere en snellere beslissingen te nemen in de supply chain. Variërend van groothandelaren en retailers, tot foodproducenten en e-commercebedrijven. Allemaal met hetzelfde doel: verspilling en derving minimaliseren en winsten maximaliseren dankzij een geoptimaliseerde supply chain.

Elke drie weken een update
Door de voorraad binnen het netwerk integraal aan te sturen op basis van een responsieve forecast, zorg je voor een optimale voorraadbalans in de keten. Allocatie en replenishment gaan daarbij hand in hand voor zowel de reguliere als de promotionele goederenstroom, met een continue focus om meer rendement uit je geïnvesteerd vermogen te halen. We blijven werken aan de laatste ontwikkelingen van ons platform en investeringen hierin dan ook veel tijd. We streven naar het hoogste gebruiksgemak en introduceren elke drie weken een update met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Daarmee zijn we niet alleen constant vernieuwd, maar ook altijd actueel.

Gecertificeerd volgens ISO-normering
Beveiliging, prestaties en integratiebeperkingen mogen nooit een belemmering vormen voor bedrijfssucces. Om de standaard te zetten in prestaties en veiligheid, en om bescherming voor onze gebruikers te garanderen, zetten wij ons al lange tijd succesvol in op het gebied van veiligheid. Zo zijn wij onlangs ISO27001:2022 gecertificeerd. Daarmee zetten we de standaard in prestaties én veiligheid.

Kom naar het Slimstock Kennistheater
Om ook jou te helpen met de nieuwste innovaties staan onze experts drie dagen bij de eigen beursstand klaar om je te laten zien hoe jij jouw voorraad echt winstgevend kan maken. Daarnaast verzorgen wij in ons speciale Kennistheater verschillende interessante lezingen waar jij direct voordeel uit kunt halen. Zo vertellen onze experts jou graag alles over forecasting, S&OP, AI en het voordeel dat jij met Machine Learning kunt behalen. Ook zullen bekende namen uit de wereld van de supply chain, zoals Walther Ploos van Amstel, Martijn Lofvers en Dirk Mulder op het podium van ons Kennistheater staan om aanwezigen de laatste ontwikkelingen uit hun vakgebied mee te geven.

ICT&Logistiek
ICT&Logistiek